Каталог
Змішувачі

Варіанти змішувачів Lidz на всі випадки життя: сталь, латунь, силумін чи може пластик Brinex? Що, коли й кому підійде

Ми в Lidz вважаємо, що ремонт у ванній не має стати кісткою в горлі: це просто ремонт, то й підходити до цього питання рекомендуємо прагматично та на гарному настрої. Оскільки серцем будь-якої ванної є змішувач (яким ми користуємося по кількадесят разів на день), сьогодні приділимо особливу увагу підбору 100% варіанту.

Спочатку поставимо собі кілька запитань:

  • Чи готові ви переплачувати за відомі бренди та весь маркетинг навколо них? Ні? Тоді вам до Lidz. Навіть якщо готові, спершу прочитайте цю статтю, і вже тоді кажіть фінальний вердикт.
  • Для яких умов вам потрібен змішувач? Щось дуже комфортне для щоденних зустрічей з вашими нечищеними зубками (але від того не менш прекрасними), чи щось простеньке на дачу, аби кілька разів на рік помити руки?
  • Чи є у вас особливі обмеження щодо змішувача, наприклад дуже жорстка вода, яку не витримували попередні куплені варіанти.
  • Які у вас побажання щодо дизайну? Рекомендуємо не морочити собі голову порівнянням десятків схожих моделей, що відрізняються градусом заокруглення. У нас є всі популярні моделі у кількох варіантах: достатньо, щоб вибрати, але не замилити собі погляд і не перехотіти робити ремонт.

Отже, одразу зупиняємося на змішувачах Lidz і переходимо до вибору головного — матеріалу. У ньому вся сіль:

Просто космічна нержавіюча сталь

a5c28f480a21d403433e4d5373d90447.png

Нержавіюча сталь – один з найпопулярніших матеріалів серед змішувачів у світі. Тут не все так просто, бо нержавійка теж буває різною: наприклад, нержавійку AISI 201 (яку використовує багато конкурентів) ми називаємо ржавійкою, адже вона значно менш стійка і швидко псується.

Для своїх змішувачів Lidz ми використовуємо винятково нержавійку AISI 304 без домішок та інших сплавів, її ми називаємо космічною: з такою справді можна хоч на Марс: не піддається корозії, не ржавіє, не розчаровує наших менеджерів з контролю якості.

Сталеві змішувачі мають найдовший термін служби, вони ідеальні для щоденного використання у ванних кімнатах і кухнях. Саме їх встановлюють у лікарнях, ресторанах і домівках: екологічні, не бояться корозії, не вимагають особливого догляду.

Важливим мінусом такого матеріалу є те, що з часом на поверхні можуть утворитися подряпини чи вапняний наліт. АЛЕ наші клієнти цього мінусу не відчувають: ми покриваємо сталь 12 нм нікелю, що ізолює її від води та не дає псуватися, довго зберігає красивий свіжий вигляд. Це значно товстіший шар, ніж у багатьох конкурентів.

Та найкраще про нашу віру в наші сталеві змішувачі скаже гарантія на 20 років: так, ми з вами вже встигнемо постаріти, а ваш змішувач все ще блищатиме у ванній, нагадуючи про ці дивні часи, коли ви принесли його в красивій коробочці додому.

Тривка та елегантна латунь

80e7962d7eae198ccafca7f3f1cfafab.png

Латунь — також у топі матеріалів для змішувачів. Вона дешевша за сталь, трішки менш стійка до плину часу, зате гарно справляється з перепадами температур і жорсткою водою.

Як і нержавійка, латунь теж може відрізнятися залежно від свого хімічного складу. Тут ми принципові та використовуємо лише правильний сплав з 70% міді. Нехай нашим конкурентам стане соромно за те, що вони використовують сплав з підвищеним вмістом цинку (до 40%), ми ж за свою якість впевнені та даємо гарантію 5 років!

Латунні змішувачі можуть бути як матовими, так і глянцевими. Хромовані мають дзеркальний блиск і стильно виглядають у сучасних інтер’єрах. Таке покриття зносостійке та просте у догляді: вапняний наліт можна легко зняти з допомогою чистої ганчірки.

Нікельовані змішувачі зазвичай матові, тому плями від води на них майже не помітні.

Латунні змішувачі, вкриті бронзою — більш рідкісний варіант. Таке покриття створює враження вінтажної сантехніки, тому в інтер’єрах зустрічається не часто.

Змішувачі Lidz з латуні — це ідеальний баланс якості та ціни. Якщо ви у пошуках доступного змішувача, який прослужить багато років і не втратить при цьому свій вигляд, то латунні змішувачі Lidz точно ваш варіант.

Дешевий і сердитий силумін

Силумін — сплав кремнію та алюмінію. Це один з найдешевших варіантів, тож не дивно, що цей матеріал має значно менший час служби.

Шукаєте дешевий кран на період ремонту — беріть силуміновий Lidz. Треба недорогий змішувач на дачу, де буваєте декілька разів на рік — купуйте силуміновий Lidz. Не чекайте від нього довгих років роботи й вічного дзеркального блиску, але за свої гроші це суперваріант.

Пластикові Brinex для найжорсткішої води

42dfdf6a60d0452f85b62e419f7157ce.png

Гордість лінійки змішувачів Lidz — пластикові змішувачі з колекції Brinex, які беруть для випадків, коли інші не впоралися. «Змішувачі з пластику»: звучить наче не дуже надійно? Це саме той випадок, коли ABS пластик може позмагатися з металевими аналогами та випередити їх і за ціною, і за характеристиками.

Почнемо з головного. Змішувачі Brinex були спеціально розроблені для жорсткої води. Якщо у вашому будинку не встановлені очисні системи, при цьому вода досить жорстка, з часом сталеві та латунні змішувачі починають заїдати.

Змішувачі Lidz з пластику Brinex стійкі до корозії та окислення (бінго, вони ж не містять металу!), не потребують спеціального обслуговування в умовах водяного хардкору. Ще один великий плюс пластику — вони завжди сухі, бо не виділяють конденсат. Як бонус — ви ніколи не попечетесь, бо пластик нагрівається значно менше за метал.

Як виглядає пластиковий змішувач? Ви ніколи не скажете, що це не метал, а тим паче не вгадаєте їхню справжню ціну. Ці красунчики вкриті захисним хромовим покриттям, що не тьмяніє та не змінює колір із часом.

Хочете ще один бонус? Вся колекція Brinex легко монтується і миється. Нічого особливого в догляді, зате дуже особливий ефект.

Як бачите, в Lidz є рішення на будь-який бюджет, дизайн і умови використання. Навіть там, де інші змішувачі тихо плачуть у кутку, в бійку з жорсткою водою вступає пластикова серія. Ми справді подумали про всіх і все: щоб ви прийшли й купили свій крутий варіант, а не морочили голову муками вибору.

Ми відкриті до співпраці

Ритейл
Дистриб'ютори
Інсталятори
Дизайнери інтер'єру
Ритейл
Дистриб'ютори
Інсталятори
Дизайнери інтер'єру
Написати нам