Каталог
Загальні

Як вибрати мийку кухонну: типи та різновиди

Виберіть кухонну мийку на ізі з Lidz!

Як вибрати мийку кухонну: типи та різновиди

dadd23fad7ad3a55fad407a95960a93b.jpg

Виберіть кухонну мийку на ізі з Lidz! Мийка кухонна — це важливий елемент кухні, вибір якого буває трохи заплутаним. Товщина, форма, матеріал — словом, океан технічних нюансів. І навіть інтернет, заповнений порадами з вибору кухонної техніки, може тільки збити з пантелику. Але не переймайтеся! У Lidz ми розуміємо вас, саме тому розробили цей гайд. Гортайте далі, щоб дізнатися все необхідне.

Матеріал

Нержавійка чи композит? Ця вічна дилема між класикою і чимось незвичним, але не менш крутим. Розгляньмо особливості обох матеріалів.

Нержавіюча сталь

Якщо простота й надійність для вас — не лише характеристики мийки, а й філософія життя, обирайте кухонну мийку з нержавіючої сталі від Lidz і не помилитесь.

  • Товщина наших мийок варіюється від вишуканих 0,6 мм (інші виробники можуть запропонувати ще тонші, але тоді будьте певні, що мийка з вами до першої важкої каструлі) до суперстійких 3 мм.
  • Покриття PVD захищає від корозії, плісняви та слідів мийних засобів, тож раковину буде легко й приємно доглядати.
  • Технологія BLUSHION чудово відштовхує жир, тому обіцяємо, що новий соус, над яким ви експериментували, відмиється без проблем.

Мийка з нержавіючої сталі витримає будь-які навантаження та збереже красу десятиліттями. В подарунок до кожної мийки з нержавійки ви отримаєте сифон, злив/перелив, кошиковий вентиль, кріплення, ущільнювач для монтажу та сифон! Ще один бонус — дозатор для мийного засобу для всіх мийок handmade.

9ca7730a2d3d11705de8793f696a158a.jpg

Композит

Для тих, хто шукає цікаві рішення, але водночас цінує якість, рекомендуємо розглянути композитні мийки Lidz. Подивімося, чому вони такі круті:

  • Практичність: стійкий матеріал і покриття Антикрапля, що відштовхує жир і залишки їжі.
  • Термостійкість: такі мийки готові до дуууже високих температур.
  • Різноманіття дизайну й кольорів, щоб кожен підібрав собі щось до смаку (проте будьте обережними зі світлими кольорами, за їхньою чистотою доведеться слідкувати особливо ретельно).

Мийка кухонна з композиту — стильний та практичний вибір для вашої кухні.

В комплекті обов’язково йдуть сифон та трафарет для встановлення. До кожної мийки в бренді Lidz можна підібрати змішувачі ідентичного кольору.

Кількість чаш

Є три основні комплектації:

  • Одна основна чаша: просто й функціонально.
  • Мийка з двома чашами (основана + додаткова): друга чаша дуже знадобиться, щоб розморожувати м’ясо, мити овочі або підготовлювати інгредієнти для страв.
  • Мийка з двома чашами (дві основні): стане в пригоді, якщо вам потрібно два повноцінних робочих місця.

Модель з однією чашею — відмінний вибір для вирішення базових завдань, тоді як мийка з двома чашами ідеальна для багатозадачних господинь та господарів: коли треба одночасно і посуд помити, і овочі замочити, а збоку ще й щось посушити.

Форма

Ми користуємося мийкою щодня, тому важливо підібрати форму не тільки стильну, а й зручну. У Lidz є рішення, яке враховує обидва аспекти.

  • Мийки кухонні з крилом:масивні й мають більшу глибину, що запобігає розбризкуванню води та робить користування зручнішим.
  • Мийки без крила: це більш традиційні мийки, які розташовуються в межах стільниці, ідеальні для сучасних кухонь.
  • Прямокутні мийки: це класичний та універсальний варіант, який підійде майже будь-якій кухні. Прямокутні мийки часто мають одну або дві чаші.
  • Круглі мийки: вони компактні й виглядатимуть органічно всюди, незалежно від стилю інтер’єру. У місцях, які звільняються завдяки заокругленням, можна розмістити мийний засіб чи кошичок для губок.
  • Овальні мийки: ця форма додає деяку елегантність і може бути гарним доповненням для кухонь у класичному стилі.

Вибір великий, проте тепер ви не розгубитесь!

a79345dd4bcb584496a75a4d2e8608d0.jpg

Розмір

Зараз буде нудно, але треба потерпіти трохи цифр.

  • Довжина: зазвичай варіюється від 45 до 65 сантиметрів.
  • Ширина: може мати розмах від манюні шириною 30 сантиметрів до промислових гігантів на 100 сантиметрів.
  • Глибина: становить приблизно 2025 см, хоча в нас знайдуться і 16 см, і 40 см, аби тільки вам було зручно.

Малий розмір підійде, якщо ви хочете зберегти функціональність при обмеженому просторі. При виборі зверніть увагу, чи поміститься в таку мийку ваше кухонне приладдя: вода не має розбризкуватися.

Середній розмір — універсальний, підходить для більшості кухонь та вміщує приладдя стандартних розмірів.

Великі мийки ідеальні для кухонь з великою площею та для тих, хто регулярно й багато готує, має великі каструлі та сковорідки, миє велику кількість овочів і фруктів.

Тип монтажу

Ви можете вибрати варіант, що найбільше відповідає вашим потребам і зручний у використанні.

  • Врізний: найпопулярніший спосіб, коли в стільниці вирізається отвір, у який власне й занурюють чашу мийки. Може злегка виступати над поверхнею.
  • Інтегрований (вбудований): у такому варіанті мийка встановлюється врівень зі стільницею. Виглядає стильно, але майте на увазі, що встановити таким чином зможе тільки професіонал, тож коштуватиме такий тип дорожче.
  • Накладний: мийка монтується безпосередньо на стільницю. Це найлегший спосіб, він підійде, якщо ви вирішили впоратися з монтажем мийки самостійно.

При виборі типу монтажу враховуйте тип кухонного столу, дизайн приміщення та практичність: вам має бути зручно за нею доглядати.

Lidz — легкість вибору, якість мийки

Вибрати кухонну мийку не обов’язково означає головний біль. Lidz робить цей вибір простим і приємним. Висока якість за доступною ціною — це те, що ви отримаєте з кожним пакунком від Lidz. Маленькі й великі міста — Київ, Харків, Одеса, Львів, Тернопіль, Вінниця — вже обирають нашу сантехніку. Купити Lidz онлайн чи офлайн варто просто зараз: з нашою сантехнікою ваша кухня та ванна стане не лише функціональною, а й стильною.

Ми відкриті до співпраці

Ритейл
Дистриб'ютори
Інсталятори
Дизайнери інтер'єру
Ритейл
Дистриб'ютори
Інсталятори
Дизайнери інтер'єру
Написати нам