Каталог
Душові

Душові системи: всі схожі, не всі однакові

На що звернути увагу, коли вибираєш штуку, з якої на тебе щодня литиметься тепла водичка

Скільки часу ви проводите під душем?

Ранкова медитація на продуктивний робочий день, освіжинка після тренування, вечірній релакс на спокійний сон. Словом, багато!

На перший погляд, усі душові рішення здаються схожими: ну лійка, ну шланг, ну крутилки… Та не все так просто: сьогодні на прикладі нашої найпопулярнішої душової системи Kubis розповімо про нюанси, що впливають на вибір душа.

Почнемо з бази: чому сучасні душові системи, а не просто змішувач для душу?

Система Kubis складається з багатьох компонентів і встановлюється у душову кабіну, душову нішу чи навіть над ванною (це універсальна душова система, що підійде під будь-який дизайн душової кімнати):

  • Змішувач
  • Лійка верхнього тропічного душу
  • Лійка ручного душу (душова головка)
  • Кронштейн для верхнього душу
  • Кронштейн для ручного душу
  • Шланг
  • Стійка та кріплення

Щоб купити душову, звернімо увагу на основні моменти:

Розмір. Дуже важливий.

  • Висота стійки.Навіть якщо у вашій родині немає високих людей, то подумайте про гостей: їм теж має бути комфортно! Або ж раптом ви вирішите здати квартиру в оренду чи навіть продати її: універсальна висота душа буде великим плюсом. Люди ростом від 180 см мають пригинатися під більшістю душових систем, але не під Kubis від Lidz, адже вона має подовжену стійку:
8add789b2fb74fe9d3409f72dc30de27.png

Ліворуч: Конкурент, праворуч Lidz Kubis

  • Ширина верхнього душу. Наш верхній душ, як справжній тропічний дощик: ніжно омиває все тіло, даруючи рекламну райську насолоду. Lidz Kubis має ширину 25 см, у конкурентів цей дощик значно скромніший:

0ffbb6bcfcb583e6139990958be941eb.png


Ліворуч: Конкурент, праворуч Lidz Kubis


Повірте, вже після кількох використань ви оціните приємне лоскотання крапельок нашого тропічного дощу і порадієте, що не взяли першу-кращу пропозицію, а обрали безкомпромісний варіант: і красивий, і широкий, і комфортний, і дууууууже доступний.

Матеріал. Спочатку не помічаєш різницю, та через кілька років оціниш всі плюси.

  • Всі головні елементи, як-от змішувач, стійка та верхній душ мають бути зроблені з якісної нержавійки. Зважте, що не кожна нержавійка справді не іржавіє. У Lidz Kubis ці важливі деталі зроблені з космічно міцної нержавійки AISI 304: на відміну від нержавійки AISI 201, яку використовує багато конкурентів, наша не іржавіє, є стійкою до корозії та довговічною. Це означає, що навіть через кілька років ваша душова виглядатиме чистенькою і красивенькою. Аж не віриться, що така якість може коштувати так мало! Тож коли обираєте душову, загляньте в характеристики: якщо назва нержавійки не вказана, можливо, виробник просто не хотів вказувати її з очевидних причин.
  • Круто, якщо ручна лійка зроблена не з металу, а з міцного ABS пластику. «Чому пластик?» — запитаєте ви. Пояснюємо: ручна лійка — це така штука, що часто падає, і дуже неприємно, якщо вона падає вам на ноги. Якісний пластик робить її легкою та ударостійкою, тож навіть якщо впаде, палець на ногах точно не відіб’є. Здавалось би, така дрібниця, але при першому ж падінні ви будете дякувати собі за такий вибір.

Ще один бонус пластикової лійки— вона менше нагрівається, тож зможете без опіків довго тримати її в руках, як мікрофон, співаючи свої душові пісні (ми нікому не розкажемо!).

Отже, радимо не морочити собі голову вибором, а одразу брати виграшний варіант душової системи Lidz Kubis, адже він підійде і для душової, і для ванної, і для високих людей, і для людей, що люблять впускати лійки для душу собі на ноги 😉.

Ще й зроблена з матеріалу, з якого можна навіть космічні кораблі робити.

Наша гордість, ваша радість: беріть Lidz Kubis і рекомендуйте друзям, ця краса має бути в кожному домі, де планують ремонт душової!

Ми відкриті до співпраці

Ритейл
Дистриб'ютори
Інсталятори
Дизайнери інтер'єру
Ритейл
Дистриб'ютори
Інсталятори
Дизайнери інтер'єру
Написати нам