Каталог
Змішувачі

Бюджетний змішувач для кухні: який обрати?

Зламався старий кухонний змішувач, робите ремонт або просто хочеться замінити сантехніку на нову –– ми в Lidz знаємо, як зробити це максимально безболісно для вашого сімейного бюджету.

Бюджетний змішувач для кухні: який обрати?

Зламався старий кухонний змішувач, робите ремонт або просто хочеться замінити сантехніку на нову –– ми в Lidz знаємо, як зробити це максимально безболісно для вашого сімейного бюджету. І хоч змішувачі для кухні деяких виробників коштують як смартфон останньої моделі у максимальній конфігурації, бюджетні кухонні змішувачі Lidz можуть сміливо конкурувати з ними у питаннях якості та дизайну (а може й вигравати). У нашій продуктовій лінійці –– лише відібрані змішувачі найпопулярніших моделей, тож вам не потрібно витрачати години в пошуках ідеального (тут всі такі!). Тож давайте розберемося, який зі змішувачів Lidz підійде саме вам.

Конструкція змішувача

Почнемо з основи основ: який саме тип змішувача вам до душі? Найчастіше обирають між традиційним двовентильним змішувачем і одноважільним варіантом.

Змішувач з вентилями дозволяє точно налаштувати температуру води. З мінусів –– щоб включити воду, треба залучити обидві руки, до того ж вони складніші в обслуговуванні.

Перейдемо до сучасної класики –– одноважільного кухонного змішувача. Очевидні переваги:

  • Дууууже зручно управляти: вистачить й одного руху пальчиком.
  • Зручно доглядати: протирати таку сантехніку все ж швидше й простіше за вентильні варіанти.
  • Зручно обслуговувати: все, що може зноситися у такому змішувачі –– це картридж, який міняється на раз-два.

Якщо говорити про конструкцію виливу, то бувають варіанти:

  • зі звичайним статичним носиком-виливом
  • з гнучким виливом (зможете направити напір води в потрібний бік)
  • з висувним виливом (має вмонтований шланг, тож ви зможете витягнути голівку змішувача й зручно помити велику каструлю з усіх боків чи набрати води)

Переходимо до конкретики: якщо аргументи за важільний не спрацювали й вам все ще хочеться класичний вентильний змішувач, придивіться до Lidz Wind 013F3 з гнучким виливом. Такий красивий, що які тут мінуси:

723004ce320a8e7a8e684b6ce23b5b19.png

Дизайни важільних змішувачів –– окрема розмова. Красиві, сучасні, є варіанти під різні інтер’єри.

  • Хочеться чогось більш традиційного –– придивіться до змішувача Like 015F:
7e004269b55153196127c19c0d847b82.png
  • Хочеться чогось екстра –– тоді може сподобатись наш кухонний змішувач Aria 015Fу матовому чорному кольорі
463fdbec392e3490003037e35274d751.png
  • Треба купити змішувач на кухню з більшим функціоналом? Як щодо варіанту з висувним виливом Aria 015FL:
8db612bebfb1b4863c718e85f07a0a49.png
  • А може шукаєте змішувач на дві води? Такі у Lidz теж є. Один важіль відповідає за температуру й тиск, другий –– перемикає технічну воду на питну. Змішувач Aria 020F1 якраз має підключення до питної води:
ab9221d7bb57d14cc9b85b643a7bb0f4.png

Матеріали

Коли ми кажемо, що кухонні змішувачі Lidz можуть конкурувати з сантехнікою з набагато вищим цінником –– на те є вагомі підстави. Вся справа у матеріалах –– ми не додаємо домішки у нержавіючу сталь чи латунь, щоб здешевити виготовлення. Бо хочемо, щоб і через роки наші змішувачі залишалися такими, ніби тільки приїхали з магазину.

Якісні змішувачі для кухні виготовляються з латуні та нержавіючої сталі. Це такі два кити, на яких тримається більшість виробництв сантехніки. Та є ще й темні конячки ––силумін і ABS пластик. Пройдемося по всіх:

  • Латунь –– довговічний та надійний матеріал, що добре переносить температурні коливання. Та не вся латунь однакова: якщо у ній малий відсоток міді, вона може бути менш стійкою до корозії та, що найгірше, шкодити здоров’ю. На відміну від багатьох інших виробників, які часто використовують сплави з високим рівнем цинку (до 40%) та низькою концентрацією міді (до 60%), у Lidz ми дотримуємось оптимальної формули –– 70% міді, що дозволяє з упевненістю надавати 5-річну гарантію на нашу продукцію.

  • Нержавіюча сталь –– популярний матеріал, про який багато хто чув, але справжні властивості різних її видів залишаються загадкою для більшості. Тож розкриємо таємницю: сталь AISI 201, яку використовують деякі виробники, має знижену стійкість до корозії та іржі, що у сумі створює сприятливе середовище для розмноження бактерій. Саме тому у Lidz ми використовуємо нержавіючу сталь AISI 304, яка не схильна до корозії та утворення іржі. Вона гігієнічна, легко миється, не дряпається і блищатиме як нова і через багато років.

  • Силумін –– це сплав алюмінію та кремнію. Силумінові змішувачі найбюджетніші з усіх можливих варіантів, тому ідеальні для дачі або для встановлення в орендованому житлі. Силумінові змішувачі Lidz якісні та надійні й прослужать вірою і правдою декілька років, тому даємо гарантію на них на 36 місяців.

  • ABS пластик –– геніальне рішення для осель з дуже жорсткою водою, де навіть сталь безсила. У Lidz лінійка змішувачів з цього матеріалу має назву Brinex ––запам’ятайте її, якщо втомилися від заїдаючих кранів, вічно вкритих білою вапняною скоринкою. Змішувачі Brinex були розроблені, щоб вирішити цю проблему: вони не окислюються, не кородують, не збирають у собі наліт, не нагріваються і не виділяють конденсат. Тому їх можна назвати ще й найбезпечнішими, що буде особливо актуально для сімей з маленькими дітьми.

Стільки перевагах, що ви не повірите, коли побачите ціну. Спойлер: вона ну дуже демократична. При цьому наш пластик зовсім не схожий на пластик, бо зовні змішувачі Brinex вкриваються захисним хромовим покриттям. Є варіанти з металевим фінішем, а також з білим і чорним покриттям –– це дуже красиво!

Подивіться хоча б на змішувач Brinex 35С 20F:

e5aaf51f99811e41e37e46a9226e1b09.png

Чи Brinex 40W 007 U –– як вам такий пластик?

e353d8adb258c897a43d668c25c9d75b.png

Змішувачі для кухні Lidz –– ваша ідеальна бюджетна сантехніка

Отже, ми з вами з’ясували, що Lidz –– бюджетний і дуже вдалий варіант для вашої новенької або оновленої кухні. Наші змішувачі служать довго, виглядають стильно й не розуміємо, чому ви все ще це читаєте, а не гуглите, де купити змішувач на кухню Lidz.

А купити їх можна у найбільших мережевих магазинах сантехніки у Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові й у інших містах і селах, або ж замовити онлайн. Обирайте й користуйтесь із задоволенням!

Ми відкриті до співпраці

Ритейл
Дистриб'ютори
Інсталятори
Дизайнери інтер'єру
Ритейл
Дистриб'ютори
Інсталятори
Дизайнери інтер'єру
Написати нам